Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съединител на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за съединител на боксер

Здравейте колеги.тук съм новобранец и от скоро карам алфа.имам 146 boxer .искам да питам за съеденителя,вчера си го смених с нов (сам)какво връща лагера обратно след като пусна педала,питам защото когато го свалих съеденителя нямаше нищо.трябва ли да има нещо като прожина?сори за тъпия въпрос но моля някой да помогне.

Има нещо подобно на пружинна скоба,която държи лагера за вилката.
    Поразрови се в темата за техническата литература.Там ще го видиш най-добре!
    Успех във Форума!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Другия път ако нямаш $ за италиански съединител пробвай да сложиш феродо от Москвич. На 1.7 боксер пасва перфектно и кара мнооого по-дълго турски за Алфа.

Comment

и да обърна внимание, че италиански не е препоръчително да се слага. аз хвърлих един на около 15к км. За номера с москвичовия за пръв път чувам, може да работи, но оригинално се вгражда Валео (френски).
        Иначе има разлика в притискателя на 1.3/1.6 и 1.7. Феродовия, мисля е еднакъв.
        За Валео-то трябва само да се внимава с лагера, че не е много стока.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Working...
        X